Politie treedt streng op tegen foutparkeren Stevenshof

De politie van het team Leiden-West gaat streng optreden tegen het foutparkeren in de Stevenshof. Automobilisten die hun auto op de stoep parkeren en daarmee de doorgang voor voetgangers en rolstoelgebruikers belemmeren krijgen een bekeuring. Dit geldt ook voor auto’s die in de straten de vrije doorgang voor de hulpdiensten hinderen, als dit nodig is zullen auto’s worden weggesleept. De politie gaat tot deze actie over omdat met name in de avond- en nachtelijke uren veel fout geparkeerde auto’s kunnen leiden tot gevaarlijke situaties.

Eén van de oorzaken is een tekort aan parkeerruimte in de wijk, de gemeente heeft dan ook besloten de komende jaren meer dan 300 extra parkeerplaatsen in de wijk aan te leggen. De politie zal tot die tijd het parkeergedrag scherp in de gaten houden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×