Morgen Leids Festival van het Nederlandse Lied

Morgen organiseert de stichting Muziekfestivals Leiden het Leids Festival van het Nederlandse Lied. Artiesten uit heel Nederlands zullen dan strijden om geldprijzen en een bokaal. Wethouder van Cultuur Paul Jonas maakt deel uit van de jury. “Ik ben er voor cultuur in de meest brede zin van het woord; van minimal music van Philip Glass tot de rap van Ali B, en van het Nederlandse levenslied tot de Stabat Mater van Pergolesi. Want cultuur is belangrijk voor Leiden en voor de ontwikkeling en ontspanning van de Leidenaren. Dit festival is daar een uitstekend voorbeeld van.”

Ook Huub de Vriend, Leidse Kees en ex-winnaar Stefan Mondial maken deel uit van de jury die bepaalt wie er met de prijzen vandoor gaat. De uiteindelijke finale start om 16:30 uur op de Beestenmarkt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×