Politie houdt brandstichter aan

De politie heeft gisteravond een 50-jarige Leiderdorper aangehouden die zijn eigen kamer aan de Hoge Rijndijk in brand had gestoken. Ook een auto aan de Pinksterbloem moest er aan geloven. De man ging vervolgens naar zijn ex-vrouw en vertelde haar van zijn daden. De vrouw schakelde de politie in, die constateerde dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Een bewoner van de Hoge Rijndijk heeft de brand kunnen blussen maar moest naar het ziekenhuis worden overgebracht omdat hij veel rook had ingeademd. De auto aan de Pinksterbloem is compleet uitgebrand, bovendien zijn ook fietsen die in de buurt stonden door de brand aangetast.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×