Website Woonzicht.nl uit de lucht

De website van Woonzicht.nl is sinds gisteren uit de lucht voor conversiewerkzaamheden. Aan het einde van de week ontvangen mensen die zich in hebben geschreven een brief met daarin de aan hen toegekende inschrijfwaarde, is het aanbod te bekijken en kan gereageerd worden op de woningen van de deelnemende corporaties. Overigens worden gemeenten in de regio Holland Rijnland die onvoldoende huizen of te weinig sociale koopwoningen bouwen daarvoor mogelijk bestraft.

Gemeenten denken ruim 17.000 woningen in de regio te bouwen, maar die cijfers zijn mogelijk te optimistisch. Ook gemeenten die het percentage van 30 procent sociale koopwoningen niet halen ontvangen mogelijk minder subsidie.

Leiden Woonzicht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×