Terras Odessa alleen nog per boot bereikbaar

Op last van de brandweer is het achterste gedeelte van de populaire kroeg Odessa aan de Hogewoerd afgesloten voor het publiek. Omdat het cafe te smal en te diep is, voldoet het niet aan de brandveiligheidseisen. Om tijdens het mooie weer toch op het bootterras van de zon te kunnen genieten had eigenaar Bert Jansen afgelopen zaterdag een roeiboot ingezet om bezoekers van en naar het terras te varen. D66-duoraadslid Peter Bootsma (rechtsachter) nam ook even de roeispaan ter hand. Hij vindt het idioot dat het cafe deze maatregel moet nemen en gaat wethouder Van As om opheldering vragen over deze wat hij noemt ‘extreme uitwas’ van het beleid. (Foto: Chris de Waard).

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×