Turner Juri van Gelder (Foto: DZB)

Gezond uit je dak bij DZB

22 juni werd bij DZB een gezondheidsdag georganiseerd om medewerkers op luchtige wijze bekend te maken met de voordelen van een gezonde levensstijl. De dag werd geopend door niemand minder dan wereldkampioen turnen Juri van Gelder. De directeur van DZB, Adriaan Klok, was sportief genoeg om samen met deze afgetrainde atleet een fitheidstest te doen en leerde en passant wat er eigenlijk precies met een ‘sixpack’ bedoeld wordt. Na een geweldig gezellige en actieve dag kon iedereen ’s avonds nogmaals in beweging komen.

Het bedrijfsfeest was een denderend succes met optredens van Peter Beense, Quite Simple en leidenaar Marc Rijsbergen, met als absoluut hoogtepunt de meezingers van niemand minder dan Lee Towers!

Ellen van de Willik en Yolanda van Hees werden uitgebreid bedankt voor de organisatie en kregen allebei een enorme fruitmand uitgereikt. De laatste bus naar huis vertrok voor de meeste medewerkers veel te vroeg.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×