Steekpartij in woning Botermarkt

Een 25-jarige man uit Leiden is afgelopen nacht in een woning aan de Botermarkt met een mes in zijn borst gestoken. De dader, een 47-jarige Leidenaar, was naar het slachtoffer toegegaan omdat deze ruzie met een medebewoner had en daarbij veel herrie maakte. Voor de zekerheid nam hij een mes mee om zijn woorden kracht bij te zetten. Tegenover de politie verklaarde de man niet van plan te zijn geweest om het mes te gebruiken maar omdat het slachtoffer bleef schreewen had hij het toch ter hand genomen om vervolgens de man in de borst te steken. Deze werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis maar kon vrij snel weer naar huis.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en heeft de dader op het bureau verhoord, hij is in verzekering gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×