Agent zwaar mishandeld

Een agent van het korps Hollands Midden is zaterdagnacht op de Lammermarkt zwaar mishandeld. De agent, een biker, hield een bromfietser en zijn bijrijder aan omdat ze voor overlast zorgden door het gas van de brommer helemaal open te zetten. Omdat de bromfietser er vandoor probeerde te gaan ontstond een worsteling waarbij de agent diverse elleboogstoten in zijn ribben en gezicht kreeg. Evenlater mengde een groep jongeren zich in het gevecht en werd de agent in zijn gezicht getrapt en gestompt. Collega’s die te hulp schoten konden met pepperspray, de wapenstok en een politiehond de agent uit zijn benarde positie bevrijden. Twee Leidenaren van 17 jaar, waaronder de bromfietser, werden aangehouden

De agent heeft aangifte gedaan van zware mishandeling. Een andere agent deed eveneens aangifte van mishandeling. Hij werd geslagen en geschopt door één van de jongeren. De daders worden vandaag voorgeleid bij justitie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×