Diaconessenhuis start renovatie poliklinieken

Morgen start de renovatie van de poliklinieken in het Diaconessenhuis, het is de laatste fase van het grote bouwproject. Begin van dit jaar is de nieuwbouw al in gebruik genomen, het is de bedoeling dat in 2008 alles klaar is. Op de begane grond wordt gestart met het demonteren van de plafonds en de leidingen. Na de bouwvak beginnen de sloopwerkzaamheden. Helaas brengt dit veel overlast met zich mee. De bouwers proberen de overlast te beperken door zoveel mogelijk in de avond en nacht te werken. Volgend jaar kunnen de poliklinieken chirurgie en orthopedie, dermatologie en de Eerste Hulp verhuizen naar hun nieuwe ruimten en begint de renovatie van de tweede verdieping.

Voor bezoekers en patiënten blijft het tijdens de werkzaamheden nog even zoeken naar de juiste weg, totdat begin 2008 alle poliklinieken op hun definitieve plek gevestigd zijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×