De kermis in volle gang.

Kinderkermis Corantijnstraat groot succes

Ondanks dat het strand en het zwembad meer verkoeling brachten, werd de kinderkermis die afgelopen zaterdag op het grasveld achter de Corantijnstraat werd georganiseerd druk bezocht. Samen met de buurtbewoners en de ouders van de kinderen was het een gezellig festijn. Initiatiefneemster, organisator en buurtbewoonster Frencis van Rhijn kan dan ook terugkijken op een succesvolle zaterdag. ‘Ik zou volgend jaar best weer zoiets willen organiseren samen met mijn medebewoners’. De kinderkermis was het tweede project in Leiden Noord van ‘Kan wél!’, een gezamenlijk initiatief van diverse woningcorporaties bedoeld voor bewoners van het Noorderkwartier, de Slaaghwijk en De Kooi die zelf een project willen starten.

De bewoners krijgen van de ‘Kan wél!’ medewerker Christel Krebber financiële en praktische hulp als het initiatief bewoners van Leiden Noord meer met elkaar in contact brengt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×