Themafestival 'Fly Safe' in Leiden

Het jaarlijks terugkerende Themafestival, een samenwerkingsproject van de GGD Hollands Midden en de Hogeschool Leiden, staat dit jaar in het teken van alcohol en drugs en onveilig vrijen. Van 10 t/m 16 juli vinden onder de naam ‘Fly Safe’ allerlei ludieke activiteiten in Leiden plaats. Het is de bedoeling om tijdens het Themafestival de Leidse jeugd te wijzen op de gevaren van alcohol, drugs en onveilig vrijen. Zes studenten hebben gekozen voor de naam ‘Fly Safe’ welke staat voor het uitgaansleven. De naam benadrukt dat uitgaan vooral is om van te genieten. “De veiligheid van jezelf en van anderen is heel belangrijk. Overmatig gebruik van alcohol en drugs of onveilig vrijen, is niet alleen een gevaar voor jezelf, maar je kan ook anderen onnodig in gevaar brengen”.

De eerste vlucht van ‘Fly Safe Airlines’ vindt plaats op een…..boot! Zes enthousiaste stewardessen zullen tijdens de Peurbakkentocht te zien zijn, op het water of op de kade. Meer infomatie over het themafestival is te vinden op de website www.flysafe.tk .

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×