Eredivisie basketbal naar Vijf Meihal

Na intensief overleg tussen de Stichting Erediviebasketbal Leiden en het Sportbedrijf Leiden, is de Vijf Meihal gekozen als locatie voor het eredivisie basketbal. Volgens wethouder Raymond Keur betekent dit een versterking van Leiden als sportstad. “Ik ben blij met de terugkeer van top basketbal in Leiden en erg tevreden over de het resultaat van de samenwerking tussen de Stichting en ons Sportbedrijf. Ook de medewerking van de andere huurders van de Vijf Meihal stel ik zeer op prijs.” De stichting en het Sportbedrijf hebben verder ook afspraken gemaakt over materialen, de speelvloer, basketbaltorens en scoreborden.

De stichting Eredivisiebasketbal heeft de gemeente vier maanden geleden benaderd om te helpen bij het zoeken van een accommodatie. Met de Vijf Meihal kunnen de meeste plannen die de stichting heeft worden gerealiseerd.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×