Vlam in de pan in Kortenaerstraat

Gisteravond heeft de politie ingegrepen bij een vechtpartij in de Kortenaerstraat. Toen een 49-jarige Leidenaar met zijn twee dochters thuis kwam, wilde hij z’n auto in de straat parkeren. Dit ging echter zeer moeizaam omdat er op dat moment een feest aan de gang was. De automobilist vroeg de feestgangers om wat ruimte, hierop reageerden enkele jongens in de leeftijd van 16 tot 20 jaar agressief en sloegen de man in het gezicht. Volgens de verklaring van de man werd hij ook nog door enkele jonge lui getrapt en geschopt. Agenten haalden de groep uit elkaar, de automobilist is overgebracht naar het LUMC.

Toen de agenten weg wilden gaan, zagen ze dat een auto op de hoek van de Kortenaerstraat parkeerde. Daaruit stapten twee jongen van 18 en 19 jaar die met een hockeystick de straat inrenden. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Een 39 jarige Leidse deed aangifte tegen de 49-jarige Leidenaar omdat hij haar geslagen zou hebben. de politie heeft de zaak in onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×