Aangiftezuil in politiebureau

Tijdens de renovatie van het politiebureau aan de Langegracht kunnen mensen i.v.m. lange wachttijden aangifte via internet doen bij de speciale aangiftezuil. De zuil is sinds 3 juli in gebruik, er is inmiddels al acht keer aangifte gedaan via internet. Aangifte via de zuil is mogelijk bij: diefstal van een fiets, brom- of snorfiets, diefstal van of uit de auto, winkeldiefstal en vernielingen aan auto’s, openbaar vervoer en gebouwen. Ook is het tijdens het wachten mogelijk over de website van de politie te surfen maar de toegang tot internet is geblokkeerd. Via de Volmolengracht kunnen bezoekers de tijdelijke huisvesting op het binnenterrein van de Langegracht bereiken.

De verwachting is dat de renovatie van het politiebureau aan de Langegracht nog een jaar zal duren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×