Mozart 'Vloot over de Vliet' van Delft naar Leiden

Vorig jaar stond de ‘Vloot over de Vliet’ in het teken van de Pilgrim Fathers, meer dan 30 historische boten voeren toen van Leiden naar Delft en brachten duizenden toeschouwers op de been. Dit jaar staat de ‘Vloot over de Vliet’ in het teken van het 250ste beboortejaar van Mozart en wordt de reis over de Vliet uitgebeeld die de toen 9-jarige componist met zijn vader maakte. Met de vloot historische schepen vaart ook een podium mee waarop een speciaal geschreven theaterstuk wordt opgevoerd. Tevens vervoeren de schepen diverse muziekensembles. De vloot vaart op zaterdag 16 september van Delft naar Leidschendam-Voorburg en op zondag 17 september ook door naar Leiden.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.genietvandevliet.nl , of kan telefonisch ingewonnen worden op 010-4602640.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×