Kunstboek over Rembrandt genomineerd

Het kunstboek ‘Rembrandts Leiden, de hele wereld in je stad’ van dichter/beeldend kunstenaar Yvonne Né is genomineerd voor de schrijversprijs 2005/2006. Het bijzondere en tijdloze boek is inmiddels al overhandigd aan Hare Majesteit de Koningin, de ambasasadeur van Amerika, Chat Blakeman, de burgemeester van Leiden en aan tal van prominenten uit de Nederlandse samenleving. Het boek is uitgegeven door de stichting ‘Rembrandt en Leidens Gouden Eeuw’. Naast het boek is er ook een cd uitgebracht met muziek en voordrachten. Zondag 16 juli heeft de stichting in het kader van de feestelijkheden rond de geboortedag van Rembrandt, een boekenstand op het Pietersplein.

Het boek telt 128 pagina’s, is rijk geïllustreerd en is op 16 juli in de boekenstand te koop voor 30 euro, inclusief de cd en als extra de unieke tekening van de historische binnnenstad, waarin Rembrandt van Rijn zijn 26 Leidse jaren woonde. Het boek (winkelwaarde EUR 34,50) is verkrijgbaar bij de boekhandels, galeries en musea in Leiden en Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.rembrandtsleiden.nl .

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×