Kwaliteit OV-taxi Leidse regio goed

De afgelopen maanden hebben regio Holland Rijnland en de Provincie Zuid-Holland onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de OV-taxi in de Leidse regio. Een ‘mysteryguest’ boekte een rit en beoordeelde deze op verschillende aspecten. De reservering, informatievoorziening en bevestiging werd met een 8 gewaardeerd. De rit zelf, tijdsduur en veiligheid kreeg het cijfer 7,5 en de klantvriendelijkheid scoorde een 7. Opmerkingen, klachten en aantekeningen die tijdens de rit genoteerd werden, zullen onder de aandacht van de vervoerder worden gebracht en zullen een rol spelen bij de opzet van de nieuwe contractperiode die op 1 januari 2007 van start gaat.

Inwoners van Alkemade, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude kunnen sinds 2001 gebruik maken van de OV-taxi Leidse regio. Mensen worden na een telefoontje thuis opgehaald en naar hun bestemming gereden. Doordat meerdere mensen mee kunnen, liggen de prijzen lager dan bij de gewone taxi’s. Dit vervoersysteem wordt uitgevoerd door Connexxion Taxi Services in samenwerking met enkele lokale taxibedrijven in de Leidse regio.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×