Percussiegroep Braza.

Benefietconcert voor weeshuis in Buffalo City

Op 21 juli vindt er in ‘In Casa’ een benefietconert plaats voor het ‘Child and Youth Care Centre’ in Leiden’s zusterstad Buffalo City in Zuid-Afrika. In augustus steekt de zogenaamde ‘Leidse werkbrigade’ haar handen uit de mouwen en helpt mee met het opknappen van het weeshuis waar op dit moment 141 (Aids)wezen wonen. Tijdens de benefietavond zijn er optredens van o.a. de Leidse Nederlandstalige band 1 op 1, deze band komt uit de gelederen van het Muziekhuis, ‘Hip Hop la Carte’, Braza een professionele percussiegroep en Lisanga de Congo, een band die traditionele Afrikaanse muziek speelt. Bovendien treden er drie befaamde DJ’s op: DJ Yono Achmat, DJ Joost van Lubeek en DJ Patrice Knap.

Er is ook een loterij waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden. De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar het weeshuis in Buffalo City. Het concert begint om 20.30 uur en zal tot in de kleine uurtjes doorgaan. Kaarten kosten aan de zaal EUR 7,50 en in de voorverkoop 5 euro. Verkoopadressen: Plato, Velvet, de Plaatboef en de V.V.V.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×