Fietser mishandeld op Boommarkt

Een 39-jarige fietser uit Noordwijk is gistermiddag door een nog onbekende automobilist mishandeld op de Boommarkt. De man reed vanaf de Aalmarkt in de richting van de Boommarkt toen een witte auto hem van achteren met hoge snelheid naderde. De Noordwijker moest uitwijken om niet aangereden te worden en riep in de richting van de automobilist dat de weg niet alleen voor hem was. Hierop stopte de auto en stapte een man uit die, nog voor de Noordwijker iets kon zeggen, hem een paar vuistslagen in het gezicht gaf. De automobilist is hierna weer ingestapt en weggereden. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken en kon zijn weg vervolgen.

De politie is een onderzoek gestart naar de identiteit van de automobilist en heeft inmiddels een aantal getuigenverklaringen. Mensen die getuige zijn geweest van het voorval en nog geen contact hebben gehad met de politie, worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×