Werkzaamheden aan nieuwe 'boekenkast' begonnen

Het Leidse bedrijf Studio America is afgelopen week begonnen met de voorbereidingen van een nieuwe ‘boekenkast’ bij het station. In maart van dit jaar waaide de eerste versie van het megaspandoek al binnen enkele dagen kapot. De brandweer verwijderde vervolgens het hele doek uit veiligheidsoverwegingen. Het is de bedoeling dat de nieuwe doeken nu aan ronde stalen buizen worden bevestigd die 15 cm uitsteken, zodat het doek niet kan beschadigen door de scherpe randen van het stalen skelet. De eerste poging om het nieuwe doek te bevestigen is volgens buurtbewoner Jan Werkman mislukt: “De grote lap is na geworstel met een lichte noordoosten wind maar achtergelaten op het plateau van de hoogwerker.” (Foto: Jan C. Werkman).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×