Diefstallen uit woningen

Het afgelopen weekend zijn er weer diverse inbraken en diefstallen bij de politie gemeld. Het gaat met name om mobiele telefoons, bankpasjes en tassen die uit woningen werden ontvreemd, ook werden enkele dvd-videospelers en fotocamera’s gestolen. In de meeste gevallen kwam men binnen door losstaande deuren en ramen. De diefstallen vonden plaats uit woningen aan de Annie van Hattemstraat, de Jan Kelderstraat, de Formosastraat, de Theo Mann-Bouwmeesterstraat, de Aloëlaan, de Pelgrimspoort, de Willem de Zwijgerlaan en de Apothekersdijk. De politie adviseert mensen ramen en deuren waar geen zicht op is gesloten te houden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×