Zwembad in woning

De politie heeft gisteravond een zwembad aangetroffen in een woning aan de Valkenhorst. Een bewoner van de flat had water langs zijn raam stromen en ging verhaal halen nadat hij gelokaliseerd had waar het water vandaan kwam. De man kreeg echter een grote mond van de bewoner van de bewuste flat en belde de politie. Nadat agenten arriveerden kregen ze na lang aandringen toegang tot de woning en ontdekten een zwembad van 2 bij 3 meter met daaromheen flinke plassen water in de keuken.

De bewoners zullen het zwembad verwijderen en er wordt onderzocht wat de waterschade is bij omwonenden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×