Fietstocht langs A4

Woensdag 2 augustus wordt er een avondfietstocht georganiseerd langs de A4 en door het W4-gebied in Leiderdorp, Zoeterwoude-Rijndijk en Leiden-Roomburg. Tijdens de tocht vertelt een voorlichter over de werkzaamheden aan de A4 en alle veranderingen die op stapel staan. Zowel aan de A4 als in de gebieden pal naast de A4 gaat, ter hoogte van Leiderdorp, Leiden-Roomburg en Zoeterwoude-Rijndijk, de komende jaren heel veel veranderen. Rijksweg A4 wordt verbreed en komt over een lengte van 1.400 meter verdiept te liggen. Het snelverkeer gaat in de toekomst onder de Oude Rijn door in plaats van er overheen met een brug zoals nu nog het geval is.

De werkzaamheden aan de A4 zullen zeer ingrijpend zijn. Naar verwachting beginnen de eerste werkzaamheden aan het verbreden van de weg medio 2007. De A4 wordt 2×3 rijstroken breed in plaats van de huidige 2×2 rijstroken. In 2011 moet het verbreden van de A4 tussen Burgerveen en de afslag Leiden/Zoeterwoude-Dorp zijn afgerond. De avondfietstocht start om 19.00 uur en deelname is gratis. Aanmelden kan bij het informatiecentrum HSL-A4, Bospolder 11 in Leiderdorp. Telefoon: 071-5424054.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×