Spelworkshop voor 40- en 50 plussers

In september gaat in Alphen aan den Rijn een unieke serie workshops van start speciaal gericht op 40- en 50+ers uit de regio Leiden en Alphen a/d Rijn. Paul Day en Willemein Hogerzeil, beiden 50+, willen eens wat anders dan de standaard cursussen. “50+ers hebben veel te vertellen, maar kunnen ook naar anderen luisteren en iets van zich zelf laten zien.” In de nieuwe workshops ligt het accent daarom op het spelen met en vanuit de eigen levenservaring.

In de workshop werken deelnemers met thema’s als levenslust en ontdekkingen, spanning en uitdaging, maar het gaat vooral om spelen zonder te moeten presteren. Informatie over de workshops is te verkrijgen bij Willemijn Hogerzeil op telefoonnummer: 071-3415208. De workshops worden georganiseerd in Parkexpressie in Alphen a/d Rijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×