Kinderworkshop vogelverschrikkers maken

Donderdag 17 augustus organiseert Kids Creatief in het kader van de Vakantiepas activiteiten, een workschop vogelverschrikkers maken voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Kids Creatief geeft al ruim zeven jaar kunstworkshops aan kinderen van de basisscholen en het voortgezet onderwijs. De speciale vakantieworkshop ‘vogelverschrikkers’ daagt kinderen uit om hun meest angstaanjagende, mooiste, kunstzinnigste, origineelste of vriendelijkste vogelverschrikker te maken, want die verdient n.l. een prijs.

Tijdens de workshop kunnen de kinderen zien dat het maken van vogelverschrikkers een kunst apart is. Kleding voor de voor de vogelverschrikker, zoals hoeden of petten, moeten door de kinderen zelf meegenomen worden. De workshop wordt georganiseerd bij speeltuinvereniging de ‘Vogelenwijk’, aan de Nachtegaallaan 25 in Leiden. Reserveren is verplicht en kan op telefoonnummer: 06-53588455.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×