Vijf jongens aangehouden

De politie heeft afgelopen nacht in de Sumatrastraat vijf jongens aangehouden die over het dak van een school liepen. Bovendien waren ze in het bezit van twee, vermoedelijk, gestolen fietsen en een plant in een z.g.n. hanging basket. Het vijftal, een 16 en 18-jarige jongen uit Leiden, twee 17-jarige jongens uit Leiderdorp en een 17-jarige jongen uit Oegstgeest zijn meegenomen naar het bureau. Uit onderzoek blijkt dat één van de fietsen op 18 juni is gestolen vanaf een oprit bij een woning aan de Meijerskade.

De eigenaar van de fiets had kortgeleden aangifte gedaan. De politie zet vandaag het onderzoek voort.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×