Balkenende bezoekt Bio Science Park

Premier Jan Peter Balkenende (CDA) heeft zich gisteren in Leiden laten informeren over wetenschap en duurzame ontwikkeling. Zo bezocht hij op het Bio Science Park onder meer Crucell, een bedrijf waar vaccins worden ontwikkeld tegen infectieziekten als vogelgriep en hiv. Het bezoek van de minister-president werd afgesloten op het voormalig vliegveld Valkenburg. Hij kreeg daar uitleg over de ruimtelijke en economische plannen voor het gebied. De gemeente Katwijk wil in het gebied enkele duizenden woningen bouwen. Het terrein was sinds 1938 in gebruik als militair vliegveld, in juli dit jaar kwam daar een einde aan.

Wetenschap is Balkendende overigens niet vreemd, voordat hij premier werd, was hij onder meer bijzonder hoogleraar christelijk sociaal denken aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×