Jeugdige autokraker aangehouden

De politie heeft vanmorgen rond 03.50 uur een 17-jarige jongen uit Leiden aangehouden in de Marie Boddaerstraat. Hij maakte deel uit van een groepje jongens dat even daarvoor in de Nellie van Kolstraat bezig was met het proberen in te breken in auto’s. Dit werd gezien door een buurtbewoner die de politie belde. Agenten gingen te voet de wijk in en zagen op een gegeven moment drie jongens die bezig waren met het checken van portieren van auto’s. Toen de jongens de agenten zagen namen ze de benen. Na een achtervolging kon één van hen worden aangehouden. Bij de jongen werd een frontje van een autoradio gevonden evenals een aantal zonnebrillen, sleutelbossen en wegenkaarten.

De politie gaat vandaag verder met het onderzoek en hoopt ook de andere jongens te kunnen aanhouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×