Open lessen karate voor vrouwen

Karateschool Phoenix organiseert voor vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe sport een begincursus karate en zelfverdediging De cursus begint op zondag 10 september en bestaat uit twintig lessen van een half uur. Omdat het best een stap is om aan een cursus van twintig lessen te beginnen, zijn er op zondag 3 en donderdag 7 september gratis open lessen. Marianne en Nathalie die beiden de beginster cursus hebben gedaan zijn erg positief over de cursus van Phoenix. Marianne voelde zich niet altijd veilig op straat: “De cursus heeft me zeker geholpen. Ik weet nu beter wat ik kan doen als er iets zou gebeuren.”

De cursus is bestemd voor vrouwen vanaf 17 jaar en vindt plaats in De Weerkland aan de Robijnstraat, de kosten bedragen 99 euro voor twintig lessen. De gratis open lessen zijn op zondag 3 en donderdag 7 september om 19.30 uur. Meer informatie is te verkrijgen bij Karin Kops op telefoonnummer: 071-5148679 of op www.karatevoorvrouwen.nl .

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×