Zomerwandeling Heempark Leiden

Komende zondagmiddag wordt er in het Heempark van Leiden een wandelexcursie gehouden. Op dit moment is het al echt aan het nazomeren in het park; veel planten zijn al druk bezig met de zaadzetting en vruchtrijping. Voor de bijen en vlinders zijn er echter nog genoeg bloeiende planten. Dankzij de overvloedige regenval van de laatste weken komen ondertussen de eerste herfstpaddestoelen tevoorschijn. Kortom, er valt weer genoeg te zien en te beleven in het Heempark. De excursie begint om 14.00 uur, het Heempark ligt aan de Oegstgeesterweg tegenover de sportvelden van Lugdunum en deelname is gratis.

Elke maand vindt er in het Heempark een wandelexcursie plaats. De excursies worden georganiseerd door de afdeling Natuur- en milieueducatie van de gemeente Leiden in samenwerking met het IVN.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×