Donorformulier bij afhalen reisdocument

Door veel gemeenten wordt per 1 september een donorformulier meegegeven bij het afhalen van een reisdocument. Met het formulier kan iedereen kenbaar maken of hij of zij wel of geen donor wil worden, alle gegevens worden vastgelegd in het Donorregister. Omdat er een donortekort is helpen gemeenten op deze wijze om donorregistratie bij de burger onder de aandacht te brengen. Ook bij de gemeente Leiden ontvangen burgers die hun paspoort of ID-kaart komen ophalen documentatie over donorregistratie. Deze documentatie bestaat uit een donorformulier met antwoordenvelop en informatie over orgaandonatie en registratie.

Meer informatie over donorregistratie is te vinden op: www.donorvoorlichting.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×