Bewoners onwel door koolmonoxide

Een moeder en vijf kinderen van een woning aan de Milanenhorst zijn vanmorgen onwel geworden door koolmonixide. Doordat een raam openstond werd mogelijk erger voorkomen. De moeder waarschuwde het energiebedrijf toen zij vermoedde dat de geiser niet goed werkte en zij en haar kinderen zich niet lekker voelde. Het energiebedrijf heeft direct na aankomst de brandweer en de ambulance gebeld. Alle bewoners werden overgebracht naar het LUMC, twee van hen hadden een koolmonoxidevergiftiging opgelopen en moesten aan de zuurstof gelegd worden.

De brandweer heeft metingen verricht en constateerde een grote hoeveelheid koolmonoxide. De oorzaak was een lekke geiser.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×