Estafette door Pieterskerk

Leiden Atletiek organiseert ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan op donderdag 7 september een estafette door de Pieterskerk. Tijdens ‘Rondje door de Kerk’ wordt er in estafetteverband hardgelopen rond de Pieterskerk en zijn de start en finish in de bekendste kerk van Leiden. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrummanagement en het Leids Ondernemersfonds. Er wordt gelopen in teams van vier lopers die ieder een rondje van ongeveer 400 meter zullen afleggen. Daarbij zal gestreden worden in drie categorieën: een Atletenronde voor verenigingslopers vanaf 12 jaar, een VIP-ronde voor vertegenwoordigers uit sport, bedrijfsleven en politiek en een Open Ronde voor iedereen vanaf 12 jaar.

Een aantal Leidse politici en sportbestuurders hebben al te kennen gegeven van de partij te zijn op 7 september, zo zullen wethouders Paul Jonas en Marc Witteman een team vormen met prominente Leiden Atletiekers. Ook oud-Olympiër Hans Kulker heeft toegezegd mee te doen. Het startschot zal om 19.30 uur gegeven worden door wethouder Raymond Keur. Meer informatie over ‘Rondje door de Kerk’ is te vinden op www.leidenatletiek.nl .

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×