Foto: Peter Schipper

Wasbeer op dak in Merenwijk

Tot hun stomme verbazing zagen buurtbewoners van de Iepenrode in de Merenwijk afgelopen zaterdagochtend een wasbeer op het dak van een woning. De bewoners alarmeerden tot twee keer toe de politie maar die nam de zaak niet serieus, medewerkers van de dierenambulance kwamen wel een kijkje nemen. Uiteindelijk wist men de eigenaar van de wasbeer in te lichten, deze was zeer opgelucht dat de beer terecht was. Het dier had een kuil onder z’n kooi gegraven en was op deze manier ontsnapt.

Uiteindelijk heeft een buurman met een grote ladder en een bench de wasbeer van het dak gehaald.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×