Nieuwe single populaire Boyband D-Ground bij CU2Music

Vandaag, vrijdag 1 september, lanceert D-Ground hun nieuwe single “My Girl” via CU2Music van het Leidse internetbedrijf CU2. D-Ground is een Nederlandse R&B groep bestaande uit Anno (bekend van Popstars – the Rivals en Men2B), Jan, Sajid en Jona, en scoorde eerder met hun hit “You Gotta B”. Vanaf 1 september ligt “My Girl” in heel Nederland in de winkel. Inmiddels zijn de heren ook druk bezig met het opnemen van hun debuutalbum voor het jonge Nederlandse urban label Top-Trax, waarvan de nieuwe single een voorproefje is. “My Girl” en twee andere nummers van D-Ground zijn echter nu al exclusief via CU2Music te beluisteren! Check dus snel hun profiel: //www.cu2.nl/d-ground. Onder de fans worden via CU2Music 10 exemplaren van de nieuwe single verloot.

Webcommunity CU2 introduceerde het muziekplatform CU2Music twee weken geleden. Met deze nieuwe dienst biedt de populaire profielensite ambitieuze bands en artiesten een podium om zich te presenteren aan het Nederlandstalige publiek. CU2 is met de nieuwe muziekdienst hard op weg om uit te groeien tot het belangrijkste online platform voor aanstormend muzikaal talent. In de eerste twee weken maakten al een paar honderd bands en muzikanten een muziekprofiel aan om zich te presenteren aan de ruim 500.000 gebruikers van CU2. D-Ground is de eerste landelijk bekende band die CU2Music kiest voor de online lancering van een nieuwe single.

Via een muziekprofiel op CU2music.nl kunnen bands en muzikanten zich uitgebreid presenteren met muziek, informatie, een muziekagenda en foto’s. Hun beste mp3’s kunnen ze bovendien toevoegen aan het profiel. Bezoekers kunnen ze beluisteren en downloaden voor op bijvoorbeeld de iPod. Op deze manier komen nu ook beginnende artiesten op een makkelijke manier in de spotlight. Het publiek bepaalt de hit van het moment door te stemmen op hun favoriete tracks. De populairste artiesten van het web prijken vervolgens iedere week bovenaan de CU2-hitlijsten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×