Wijk-Olympics van start

Zonder de geplande opening op het Kooiplein zijn afgelopen woensdag de Wijk-Olympics in Leiden Noord van start gegaan. Vier basisscholen kregen bezoek van een Griekse verteller die het Olympisch verhaal vertelde. Daarna kregen de kinderen een dvd te zien met daarop een voorproefje van het optreden op 10 november waar ze allemaal aan mee kunnen doen. De opening werd afgesloten door het oplaten van ballonnen in de Olympische kleuren. Tijdens de Wijk-Olympics wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen om sportmateriaal voor kinderen in Buffalo City, de zusterstad van Leiden in Zuid Afrika, te kunnen kopen.

De Wijk-olympics is een initiatief van de Brede School Leiden Noord onder leiding van GGD/Hara.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×