Vernieuwde website RijnGouwelijn

Sinds afgelopen dinsdag is de vernieuwde website van de RijnGouwelijn actief. De site oogt niet alleen frisser, maar biedt de mogelijkheid tot meer interactie. Daarnaast is veel algemene informatie te lezen over het nut,  de noodzaak, achtergronden en planning van de lightrailverbinding welke vanaf eind 2010 rijdt tussen Gouda en Leiden en de kust bij Noordwijk en Katwijk. In de eerste week kreeg de website al ruim 2600 bezoekers, de interactieve onderdelen waren het populairst. Suggesties van het publiek zijn meer dan welkom en kunnen, samen met aanmeldingen voor de nieuwsbrief gestuurd worden naar: info@rijngouwelijn.nl .

Medio oktober/november komt de eerste nieuwsbrief van 2006 uit. Wie de meest passende naam bedenkt voor de nieuwsbrief, wint een leuke prijs. Aanmeldingen kunnen worden verstuurd via de website.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×