Hogeschool Leiden start opleiding Toegepaste Psychologie

De Hogeschool Leiden is één van de drie Nederlandse hogescholen, die de nieuwe opleiding HBO Toegepaste Psychologie krijgen. De Hanzehogeschool Groningen, Fontys Hogescholen en Hogeschool Leiden hebben toestemming van het Ministerie van OCW om in februari met de gesubsidieerde opleiding te starten. Bij deze praktijkgerichte opleiding kunnen afgestudeerden aan de slag in het bedrijfsleven en bij maatschappelijke organisaties. Ze kunnen gaan werken op het terrein van studie- en beroepskeuze, loopbaanadvies, training en begeleiding, conflictbemiddeling, relatiebemiddeling, consumentenonderzoek of voorlichting.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×