Huub Elzerman waarnemend hoofdredacteur Radio TV West

Bij de regionale omroep West is Huub Elzerman (62) benoemd tot waarnemend Hoofdredacteur. Elzerman heeft een brede ervaring op het gebied van journalistiek en management en heeft eerder bij Radio TV West interim werkzaamheden verricht. Tot 2004 was hij directeur/hoofdredacteur bij RTV Noord-Holland. Elzerman zal deze rol vervullen tot een nieuwe hoofdredacteur is aangetrokken. Radio TV West verwacht daar drie tot vijf maanden voor nodig te hebben.

“Nu West zich volledig financieel hersteld heeft, ligt de uitdaging voor de regiozender nu in het vergroten van het marktaandeel door het sneller en beter informeren van de inwoners in de regio Zuid-Holland Noord over wat zich in hun directe omgeving afspeelt,” zo laat de omroep weten. Naast de traditionele kanalen radio en televisie is daarvoor een belangrijke rol weggelegd voor nieuwe media en internet. In oktober wordt de nieuwe website geïntroduceerd. “De nieuwe hoofdredacteur zal een duidelijke visie over de ontwikkeling en interactie van de traditionele en nieuwe kanalen moeten hebben, en de managementvaardigheden om deze te operationaliseren”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×