Reparaties aan Tjalmaweg (N 206)

De wegvakken met slecht asfalt op een gedeelte van de Tjalmaweg, bij Valkenburg, worden opgeknapt. Hiervoor zal vanaf donderdagavond 7 september 20.00 uur tot vrijdagochtend 8 september 06.00 uur de Tjalmaweg tussen de Voorschoterweg en de Wassenaarseweg (N 441) voor al het verkeer in beide richtingen worden afgesloten. Voor het verkeer worden omleidingsroutes met borden aangegeven.

Verkeer richting A44 zal via de Molentuinweg, de Sandtlaan en de Rijnsburgerweg worden verwezen. Verkeer richting Katwijk wordt verwezen via de Voorschoterweg en Hoofdstraat (door Valkenburg) in de richting van de Molentuinweg.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×