Mannen verstoren studentenfeest

Twee Leidenaars van 20 en 21 jaar hebben gisteravond een studentenfeest aan de Boommarkt verstoord. De heren wilden naar binnen maar hen werd de toegang geweigerd. Als reactie gooiden ze fietsen om en zochten ruzie. Zij sloegen gasten waarop een vechtpartij ontstond, de politie heeft de twee aangehouden. Een 21-jarige man uit Leiden hield aan de vechtpartij een zwelling aan zijn neus over, een 24-jarige Leidse vrouw een gezwollen bovenlip, een 18-jarige Oegstgeestenaar liep een blauw oog op en een 25-jarige vrouw uit Leiden had een vuistslag op haar wang gekregen.

De politie zet vandaag het onderzoek naar de twee mannen voort, alle slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×