30 september Ontzettend Leiden Festival

Op 30 september vindt in het LVC het Ontzettend Leiden Festival 2006 plaats. Vorig jaar keken een aantal bands uit de regio nog de kat uit de boom, maar dit jaar zijn ze er allemaal bij. Vanaf deze week ligt ook de Ontzettend Leiden 2006 cd in de winkel, de cd brengt de beste muzikanten uit de regio Leiden samen en geeft zo een voorproefje op het Ontzettend Leiden Festival.

Kaarten a.d. EUR 7,50 zijn te verkrijgen bij o.a. Velvet, Plato, LVC, en Plaatboef, daar is voor 5 euro de Ontzettend Leiden cd te koop. Meer informatie over het festival is te vinden op www.ontzettendleiden.nl .

Advertentie

Leiden ontzettendleiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×