Fototentoonstelling in Scheltemacomplex

Vanmiddag om 17.00 uur opent Cultuurwethouder Paul Jonas in het Scheltemacomplex de fototentoonstelling ‘Mijn Gouden Eeuw’. De tentoonstelling bestaat uit 40 foto’s van leerlingen van de ICT Academie Leiden. Veertig leerlingen hebben eerst een workshop ‘fotograferen en kijken naar objecten’ gevolgd en zijn daarna twee keer Leiden in gegaan. Verrassende combinaties van beelden van de oude en de nieuwe tijd waren het gevolg. De foto’s zijn ook te bekijken op de website van het ROC Leiden en op de website van het ID College.

Wethouder Jonas staat achter het idee van deze tentoonstelling: “Het is erg belangrijk om alle jonge mensen in contact te brengen met kunst en cultuur. Ik vind het leuk dat deze prachtige expositie is gemaakt door mbo-leerlingen die deze foto-opdracht met veel enthousiasme hebben uitgevoerd.” Het Scheltemacomplex is te vinden aan de Marktsteeg 1.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×