Wethouders lopen 'Rondje door de Kerk'

Vanavond om 19.30 uur wordt het startschot gegeven voor ‘Rondje door de Kerk’, een estafette rond de Pieterskerk georganiseerd door Leiden Atletiek ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Ook de Leidse wethouders Paul Jonas en Marc Witteman lopen samen met Leiden Atletiek atleten Han Kulker en Kamiel Maase mee. Het startschot wordt gegeven door collega-wethouder Raymond Keur. Tijdens dit “Rondje door de kerk” wordt er in estafetteverband hardgelopen rond de kerk, waarbij start en finish in de kerk zijn.

Elk team van vier lopers legt ongeveer 1600 meter af. Er zijn drie categorie├źn: voor verenigingslopers vanaf 12 jaar; voor Vips uit sport, politiek en bedrijfsleven en een open ronde voor iedereen vanaf 12 jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×