Bruggen in Roomburg krijgen naam

De zes nieuwe bruggen in de woonwijk Roomburg hebben een naam gekregen. De brug over het Rijn-Schiekanaal bij het Van Vollenhovenplein heet voortaan Julius Caesarbrug, de brug in wijkpark ‘De Bult’, ter hoogte van de Minervalaan en de Octavialaan, gaat voortaan als de Nehalenniabrug door het leven en de tweede brug in het wijkpark, ter hoogte van de Minervalaan, heet Minervabrug. De brug in de Agrippinastraat, bij de Octavialaan, krijgt de naam Agrippinabrug en de tweede brug in de Agrippinastraat, tussen de Besjeslaan en de Senecastraat, heet Senecabrug. De brug in de Liviuslaan, bij de Julius Caesarlaan, heeft de naam Liviusbrug gekregen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×