Programmaraad vergadert over tv-pakket kabel

Op maandag 25 september vergadert de regionale ProgrammaRaad Rijnland Bollenstreek over de samenstelling van het tv-pakket op de kabel. Of er wijzigingen in het aanbod komen zal pas in een later stadium worden besloten. De programmaraad zal zich in elk geval moeten buigen over de invulling van het kanaal waarop voorheen de regionale zender Enjoy TV uitzond. Die zender kon niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen en ging enkele maanden geleden ‘op zwart’.

Volgens de postcodecheck op de website van Enjoy TV zou de zender nog steeds uitzenden in Leiden, maar het lijkt erop dat de site al een jaar niet meer wordt bijgewerkt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×