Chinese Monniken in Leidse Schouwburg

Op woensdag 27 september zijn de Shaolin Kung Fu Monniken uit China te zien in de Leidse Schouwburg. De voorstelling Kung Fu: The Mind controls the Body begint dan om 20.15 uur. Al tien jaar trekken de Shaolin monniken wereldwijd de aandacht met hun adembenemende show. De Zen boeddhisten van Shaolin vertonen oefeningen die volgens de wetten der natuur bijna onmogelijk zijn. De dagelijkse Qi Gong meditatie en de eeuwenoude Kung Fu oefeningen van de Zen Meester vormen de basis van de shows.

De nieuwe jubileumshow Kung Fu: The Mind controls the Body vertelt het verhaal van twee studenten die op zoek zijn naar spirituele diepgang. Zij worden onderwezen door een oude en wijze Shaolin meester, de eerwaarde Shi Wang Heng (88 jaar oud). Hij leert de studenten op harde wijze hoe ze de fundamentele principes van de Shoalin toe moeten passen: “De geest controleert het lichaam”. Kung FU: The Mind controls the Body is een veelzijdige show waarin entertainment, spektakel, Kung Fu en ultieme lichaamscontrole samenkomen.

Reserveren voor deze voorstelling is mogelijk via de kassa van de Leidse Schouwburg. Deze is geopend op maandag en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. De afdeling kaartverkoop is bereikbaar op telefoonnummer: 071 – 516 38 88. Online kaartverkoop met creditcard en bankpas via www.leidseschouwburg.nl.

Leidse Schouwburg
Oude Vest 43 – Leiden
071 – 516 38 88
www.leidseschouwburg.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×