Leiden krijgt standbeeld van Jonge Rembrandt

Met de opbrengst van het vierde Rembrandt Gala dat op 4 november wordt gehouden in de Pieterskerk wordt een standbeeld bekostigd van De Jonge Rembrandt. Het manshoge beeld is ontworpen en gemaakt door de Leidse kunstenaar Jeroen Spijker en zal een plek krijgen in het centrum van Leiden. Op 15 december wordt het als afsluiting van Rembrandt 400 Leiden onthuld.

Het Rembrandt Gala zou dit jaar de laatste editie beleven maar inmiddels heeft de organisatie besloten om door te gaan met het populaire gala dat ook dit jaar alweer is uitverkocht. Vanaf 2007 wordt het gala jaarlijks gehouden in Huis ter Duin in Noordwijk.

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×