Sommige fotografen doen echt alles om aan of in het nieuws te komen. (Foto: Peter Schipper).

Tijdelijk privé-chauffeur voor Leidse persfotograaf

De bekende Leidse persfotograaf Peter Schipper moet zich dit weekend noodgedwongen door een privé-chauffeur laten vervoeren van en naar zijn foto-opdrachten. De auto van de fotograaf raakte vrijdagmiddag bij een aanrijding zwaar beschadigd bij een ongeval op de Parallelboulevard in Noordwijk. Schipper was onderweg naar een foto-opdracht, toen zijn auto aan de achterkant werd aangereden door een vrouw uit Lisse. Door de klap schoot de wagen van Schipper tegen een andere auto van een inwoner van Katwijk. De Lissese vrouw verklaarde tegenover de politie dat zij achter het stuur van haar auto in slaap was gevallen.

Haar auto raakte bij de aanrijding total-loss, terwijl de wagen van de Leidse persfotograaf zware schade opliep aan zowel voor- als achterzijde en door een bergingsbedrijf moest worden weggesleept. De vrouw liep lichte verwondingen op, en moest zich door medewerkers van een ambulance ter plaatse laten onderzoeken. Schipper bleef bij de aanrijding ongedeerd.

Omdat de verzekering pas maandag een andere auto ter beschikking kan stellen moet de fotograaf zich dit weekend noodgedwongen door iemand anders per auto laten vervoeren naar en van zijn opdrachten. Peter Schipper is als persfotograaf onder andere werkzaam voor het Leids Nieuwsblad.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×