Stadsdebatten in Trianon

De Stadspartij Leiden Ontzet organiseert vanaf zondagmiddag 8 oktober stadsdebatten in de foyer van de Trianon. Er zullen wekelijks verschillende stadsgerelateerde thema’s behandeld worden. Een forum bestaande uit 4 mensen onder leiding van een voorzitter, worden in staat gesteld hun standpunt uiteen te zetten. Het is de bedoeling dat het forum iedere keer bestaat uit een vertegenwoordiger van een collegepartij, een oppositiepartij en twee personen uit belanghebbende groepen uit Leiden. De Stadspartij Leiden ontzet wil via de stadsdebatten de Leidse politiek toegankelijker maken voor de Leidenaar.

De thema’s die behandeld zullen worden zijn op 8 oktober: de RijnGouwelijn, 15 oktober: Binnenstad autovrij of autoluw en op 22 oktober: Vrijer (ver)bouwbeleid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×